מתכון חינקלי ממולאים גבינות | השף הלבן

חינקלי ממולאים גבינות

חינקלי לשבועות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חינקלי ממולאים גבינות

המרכיבים ל 6 מנות:

לבצק:
  • 4 כוסות קמח
  • 1.5 כוסות מים
  • 1/2 כפית מלח
למלית:
  • 400 גרם גבינת "פיראוס" פטה
  • 100 גרם גבינת "כנען"
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת קולקשן
  • 100 גרם גבינת שמנת "נפוליאון"
  • 200 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • מלח לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה: למלית:

  • 02.

    מערבבים היטב בקערה את חומרי המלית ומניחים בצד. לבצק:

  • 03.

    מעבירים את הקמח לקערה ומוסיפים מלח.

  • 04.

    מוסיפים מים ולשים עד לקבלת בצק גמיש.

  • 05.

    מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה לא דק מדי.

  • 06.

    קורצים עיגולים בעזרת כוס.

  • 07.

    מניחים כל עיגול בצק על המשטח המקומח, ומרדדים אותו לעלה דק מאד. הרכבת המנה:

  • 08.

    מניחים במרכז עיגול הבצק כף מן המלית.

  • 09.

    סוגרים את העיגול לסהרון.

  • 10.

    כדי שהסגירה תצא מקושטת, מהדקים את הקפל עם האגודל כדי ליצור שקעים לאורך הקיפול.

  • 11.

    מרתיחים מים בסיר גדול ורחב, וממליחים אותם קלות.

  • 12.

    מבשלים את הכיסונים במשך 10-15 דקות, הם מוכנים כשהם צפים למעלה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(279)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.