מתכון גלילות חצילים ופלפלים במילוי סויה | השף הלבן

גלילות חצילים ופלפלים במילוי סויה

מנה ראשונה נהדרת שתהווה פתיח מושלם לכל ארוחה: גלילות חצילים ופלפלים במילוי סויה בסגנון גבינה לבנה עם שום שמיר שמכינים בקלות ובמהירות

מאת: אולגה טוכשר
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: חיים יוסף עיצוב: ענת לבל

המרכיבים ל 3-4 מנות:

  • 2 חצילים בינוניים, שטופים
  • 3 פלפלים, שטופים
  • שמן זית
  • מלח ים אטלנטי, פלפל שחור, תימין
  • 1 מיכל (250 גרם) סויה בסגנון גבינה לבנה עם שום שמיר, סויה תנובה
  • להגשה: שמיר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור ל- 220 מעלות.

  • 02.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 03.

    בעזרת סכין חדה פורסים את החצילים

  • 04.

    לפרוסות ארוכות (לגובה).

  • 05.

    חותכים את הפלפלים לחצאים ומרוקנים

  • 06.

    את הזרעים.

  • 07.

    בעזרת מברשת מושחים את הירקות בשמן

  • 08.

    זית, מתבלים במלח, פלפל וענפי תימין ומסדרים על גבי תבנית האפייה.

  • 09.

    אופים בין 15 ל- 20 דקות, או עד

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 10.

    שהירקות מתרככים ומשחימים. מוציאים מהתנור ומצננים.

  • 11.

    מניחים כפית נדיבה של סויה בסגנון

  • 12.

    גבינה לבנה עם שום שמיר במרכז כל חצי פלפל ומגלגלים לגלילה. מניחים כפית

  • 13.

    נדיבה של סויה בסגנון גבינה לבנה עם שום שמיר בקצה פרוסת כל חציל ומגלגלים

  • 14.

    לגלילה.

  • 15.

    מסדרים את הגלילות על צלחת הגשה עם

  • 16.

    התפר כלפי מטה.

  • 17.

    מקשטים

  • 18.

    בעלי שמיר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.