מתכון לביבות תפו"א | השף הלבן

לביבות תפו"א

לביבות תפ"א מטוגנות, מתכון פשוט ומהיר להכנה לאחד המאכלים המסורתיים של חג החנוכה

מאת: שולמית זרקא
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפו

המרכיבים ל 10 לביבות:

  • 4-5 תפו"א
  • 1 בצל
  • פטרוזיליה
  • כורכום
  • 2 ביצים
  • קמח או פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים בפומפיה תפו"א והבצל, חותכים את הפטרוזליה ומוסיפים לתערובת. מוסיפים תבלינים, קמח או פירורי לחם.

  • 02.

    שוברים את הביצים לתוך התערובת ומערבבים.

  • 03.

    מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים ומניחים על צלחת עם נייר סופג להורדת עודפי שמן.

הכנת? כאן מדרגים
(68)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.