חביתת פרוסת עגבנייה - טבעות עגבנייה במילוי חביתה | השף הלבן

חביתת פרוסת עגבנייה

טבעות עגבנייה במילוי חביתה ובולגרית של פיראוס – קל להכנה ובעיקר טעים

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב

המרכיבים למנה אחת:

מצרכים:
  • 2 ביצים תנובה
  • 3 עגבניות גדולה
  • 100 גרם גבינה בולגרית של פיראוס
  • כף עשבי תיבול: בזילקום/פיטרוזליה קצוצים דק
  • פלפל שחור
  • צ'ילי חריף לפי הטעם
  • שמן זית לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את העגבניות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.

  • 02.

    בעזרת חותכן או כוס יוצרים מסגרת לעגבניות ואת כל הבפנוכו קוצצים דק.

  • 03.

    בקערה מערבבים את הביצה עם חלק הפנים של העגבניה ומתבלים בגבינה בולגרית ועשבי תיבול.

  • 04.

    מחממים שמן במחבת, מניחים את טבעות העגבניות, ממלאים בתערובת ומכסים.

  • 05.

    מבשלים במשך 3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 06.

    מפזרים מעל עשבי תיבול, פלפל שחור וצ'ילי חריף ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(40)