לביבות אשל ושיבולת שועל
70 קלוריות ; 2 גרם חלבון ; 6 גרם פחמימות ; 4 גרם שומן ; 30 מ"ג נתרן
חלבי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12:
מצרכים:
- 1 גביע אשל תנובה
- 1 ביצה
- 2 כפות גדושות קמח תופח
- 2 כפות גדושות שיבולת שועל
- 2 כפיות סוכר
- מעט תמצית וניל
- 6 חצאי אגוזי מלך טבעיים
- 6 חצאי שקדים טבעיים
- 4 כפיות שמן קנולה לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה: ביצה, אשל, קמח, סוכר, מעט תמצית וניל ושיבולת שועל.
-
02.
קוציים את השקדים ואגוזי המלך במערבל מזון לאבקה דקה ומוסיפים לתערובת.
-
03.
מחממים כפית שמן במחבת טפלון.
-
04.
באמצעות כף יוצקים למחבת שלוליות מהתערובת. כאשר נראות בועות על פני הלביבה הופכים באמצעות המרית.
הכנת? כאן מדרגים