לביבות אשל ושיבולת שועל | השף הלבן

לביבות אשל ושיבולת שועל

70 קלוריות ; 2 גרם חלבון ; 6 גרם פחמימות ; 4 גרם שומן ; 30 מ"ג נתרן

מאת: ירדנה קסלמן
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות אשל ושיבולת שועל

המרכיבים ל12:

מצרכים:
  • 1 גביע אשל תנובה
  • 1 ביצה
  • 2 כפות גדושות קמח תופח
  • 2 כפות גדושות שיבולת שועל
  • 2 כפיות סוכר
  • מעט תמצית וניל
  • 6 חצאי אגוזי מלך טבעיים
  • 6 חצאי שקדים טבעיים
  • 4 כפיות שמן קנולה לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה: ביצה, אשל, קמח, סוכר, מעט תמצית וניל ושיבולת שועל.

  • 02.

    קוציים את השקדים ואגוזי המלך במערבל מזון לאבקה דקה ומוסיפים לתערובת.

  • 03.

    מחממים כפית שמן במחבת טפלון.

  • 04.

    באמצעות כף יוצקים למחבת שלוליות מהתערובת. כאשר נראות בועות על פני הלביבה הופכים באמצעות המרית.

הכנת? כאן מדרגים
(0)