מתכון לביבות תפוחי אדמה ובצל | השף הלבן

לביבות תפוחי אדמה ובצל

לביבות מטוגנות קלאסיות לחג החנוכה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפוחי אדמה ובצל

המרכיבים ל4 מנות:

  • 5 תפוחי אדמה קולפים
  • 2 בצלים -קלופים
  • 2 ביצים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • 2.5 כפות קמח
  • שמן לטיגון (לא שמן זית)
  • שמנת חמוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן עמוק לטיגון.

  • 02.

    קוצצים את הבצל.

  • 03.

    מגרדים את תפוחי האדמה בפומפיה וסוחטים הנוזלים עד כמה שניתן.

  • 04.

    מערבבים את כל שאר הרכיבים.

  • 05.

    יוצרים מהתערובת לביבות, וסוחטים שוב (עם הידיים).

  • 06.

     מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב. מניחים על נייר סופג וסופגים את השמן מכל הצדדים.

  • 07.

    מגישים עם שמנת חמוצה.

הכנת? כאן מדרגים
(86)