לביבות תפוחי אדמה ובצל
לביבות מטוגנות קלאסיות לחג החנוכה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 5 תפוחי אדמה קולפים
- 2 בצלים -קלופים
- 2 ביצים
- פלפל שחור
- מלח
- 2.5 כפות קמח
- שמן לטיגון (לא שמן זית)
- שמנת חמוצה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן עמוק לטיגון.
-
02.
קוצצים את הבצל.
-
03.
מגרדים את תפוחי האדמה בפומפיה וסוחטים הנוזלים עד כמה שניתן.
-
04.
מערבבים את כל שאר הרכיבים.
-
05.
יוצרים מהתערובת לביבות, וסוחטים שוב (עם הידיים).
-
06.
מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב. מניחים על נייר סופג וסופגים את השמן מכל הצדדים.
-
07.
מגישים עם שמנת חמוצה.
הכנת? כאן מדרגים