סלמון בשום ורוזמרין
דג הסלמון מככב במתכון טעים ופשוט
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 4 פרוסות דג סלמון פרוס נקי ושטף "דגי תנובה"
- שום כתוש בנדיבות
- פלפל שחור גרוס
- שמן זית
- עלים ירוקים-רוזמרין, סלרי ושמיר
הוראות הכנה:
-
01.
בתבנית רחבה בעלת שוליים מרפדים בניר אפיה. מפזרים את צרור העלים.
-
02.
מניחים עליו את פרוסות הדג במרחק קטן אחד מהשני. עליו למרוח שום כתוש. לפזר פלפל שחור ובנדיבות לצקת על כל פרוסה שמן זית.
-
03.
אופים בתנור חם כ-15 דק’ או עד שזה מזהיב. מומלץ להגיש כל מנה עם סלט ירוק. פירה או תפוח”א אפוי בנייר כסף.
הכנת? כאן מדרגים