סלמון ברוזמרין סלרי שמיר והמון שום – מנה ב10 דקות | השף הלבן

סלמון בשום ורוזמרין 

דג הסלמון מככב במתכון טעים ופשוט

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלמון בשום ורוזמרין 

המרכיבים ל4 מנות:

  • 4 פרוסות דג סלמון פרוס נקי ושטף "דגי תנובה"
  • שום כתוש בנדיבות
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • עלים ירוקים-רוזמרין, סלרי ושמיר

הוראות הכנה:

  • 01.

    בתבנית רחבה בעלת שוליים מרפדים בניר אפיה. מפזרים את צרור העלים.

  • 02.

    מניחים עליו את פרוסות הדג במרחק קטן אחד מהשני. עליו למרוח שום כתוש. לפזר פלפל שחור ובנדיבות לצקת על כל פרוסה שמן זית.

  • 03.

    אופים בתנור חם כ-15 דק’ או עד שזה מזהיב. מומלץ להגיש כל מנה עם סלט ירוק. פירה או תפוח”א אפוי בנייר כסף.

הכנת? כאן מדרגים
(320)