סלסה מנגו מקסיקנית
סלסה מנגו מקסיקנית, נשנוש מושלם עם לחם וכמטבל למנה ראשונה
פרווה
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6:
- 2 מנגו בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
- 1/4 כוס סוכר
- 2 כפות גינג'ר טרי קלוף וקצוץ
- 2 שיני שום כתושות
- 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
- 1/2 כוס מים
- קורט מלח
- פלפל צ'ילי טחון
- 2 פלפל חלפניו כבוש קצוצים (מינון לפי הטעם)
- 1/3 כוס כוסברה קצוצה גס
- 1/2 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות או מעוינים
הוראות הכנה:
-
01.
להכניס את כל החומרים לקערה ולערבב היטב. להניח שעתיים לפני ההגשה
-
02.
להגיש קר עם מנות טורטיה או ראפ (טורטיה גדולה מגולגלת למעיין סושי ארוך).
הכנת? כאן מדרגים