מתכון סלסה מנגו מקסיקנית | השף הלבן

סלסה מנגו מקסיקנית

סלסה מנגו מקסיקנית, נשנוש מושלם עם לחם וכמטבל למנה ראשונה

מאת: אור ימיני
פרווה סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
סלסה מנגו מקסיקנית

המרכיבים ל6:

  • 2 מנגו בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 כפות גינג'ר טרי קלוף וקצוץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1/2 כוס מים
  • קורט מלח
  • פלפל צ'ילי טחון
  • 2 פלפל חלפניו כבוש קצוצים (מינון לפי הטעם)
  • 1/3 כוס כוסברה קצוצה גס
  • 1/2 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות או מעוינים

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכניס את כל החומרים לקערה ולערבב היטב. להניח שעתיים לפני ההגשה

  • 02.

    להגיש קר עם מנות טורטיה או ראפ (טורטיה גדולה מגולגלת למעיין סושי ארוך).

הכנת? כאן מדרגים
(74)