מסבחה חומוס מהירת הכנה | השף הלבן

מסבחת חומוס מהירת הכנה

בואו ללמוד איך להכין חומוס ביתי, טרי ובלי חומרים משמרים

מאת: אתר "וואלה"
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנרק

המרכיבים ל 4:

  • 1 שקית (800 גרם) גרגירי חומוס מבושלים מוקפאים סנפרוסט
  • 2 שיני שום, שלמות
  • 400 גרם טחינה מוכנה
  • מיץ מ-3 לימונים
  • מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • כמון
  • פפריקה מתוקה
  • עלים מ-10 גבעולי פטרוזיליה, שלמים ומופרדים מהגבעול

הוראות הכנה:

  • 01.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 02.

    מבשלים את גרגירי החומוס 10 דקות בסיר עם מים שהורתחו והומלחו, מסננים ושומרים כוס ממי הבישול.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 04.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 05.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 06.

    טוחנים את הגרגירים במעבד מזון, מוסיפים את השום וטוחנים עד לקבלת ממרח בעל מרקם גס. ניתן להשאיר חלק מגרגירי החומוס בצד ולפזרם מעל.

  • 07.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 08.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 09.

    מוסיפים את הטחינה, הלימון, כוס מי בישול, מלח וכף שמן זית, ומערבבים.

  • 10.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 11.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 12.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 13.

    מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעט כמון, פפריקה מתוקה, עלי הפטרוזיליה ושמן זית.

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.