מתכון גבינת קממבר אפוייה | השף הלבן

גבינת קממבר אפוייה

מדליוני גבינת קממבר בציפוי פירורי לחם על מצע עלי בייבי, להגיש לצד ריבה, חמאה ולחם

מאת: שוקי זילברמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גבינת קממבר אפוייה

המרכיבים למנה אחת:

  • ביצה אחת טרופה
  • 4 כפות פירורי לחם
  • רבע כוס שמן לטיגון עמוק
  • 2 פרוסות לחם קלויות
  • 20 גרם חמאה רכה למריחה
  • כף ריבת אוכמניות או חמוציות
  • 2 כפות חומץ בלסמי די מודנה
  • כוס עלי בייבי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחלקים את הקממבר ברוחב לשתי מדליונים דקים או לשישה משולשים, טובלים בביצה הטרופה ולאחר מכן מצפים בפרורי לחם, חוזרים על השלבים, כדי ליצור כיסוי עבה ומושלם לגבינה (ניתן לצפות כך כמות גדולה של מנות מראש ולהקפיא,  אין צורך בהפשרה לאחר מכן).

  • 02.

    מחממים שמן לטיגון עמוק (לא יותר מ-140 מעלות). מכניסים את הגבינות המצופות לשמן עד לקבלת גוון זהוב חום, מוציאים ועל גבי נייר מגבת סופגים את שאריות השמן.

  • 03.

    מערבבים עלי בייבי עם חומץ בלסמי.

  • 04.

     על צלחת הגשה מסדרים את עלי הבייבי.

  • 05.

    מניחים את הגבינה על גבי העלים לצד קערית חמאה, ריבת האוכמניות או החמוציות ופרוסות טוסט קלוי.

הכנת? כאן מדרגים
(59)