סלט פסטה עם פיראוס וזיתים - השף הלבן

סלט פסטה עם פיראוס וזיתים

מאת: אילנית ואלירז שדה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פסטה עם פיראוס וזיתים
צילום: אילנית ואלירז שדה עיצוב: אילנית ואלירז שדה

המרכיבים ל 2-4 מנות:

  • 1 חבילה פסטה מסולסלת
  • 2-3 כפות פסטו אוליביה
  • 200 גרם קוביות גבינה פיראוס
  • כוס זיתים שחורים ללא גרעינים
  • 3 כפות שמן זית
גודל תבנית: קערה

הוראות הכנה:

  • 01.

    נבשל את הפסטה במים ומלח וכף שמן לפי הוראות יצרן

  • 02.

    נסנן ונניח בצד (לא לשטוף כדי שהעמילן של הפסטה ישאר).

  • 03.

    לאחר צינון קל להעביר את הפסטה לקערה.

  • 04.

    נוסיף את הקוביות הגבינה והזיתים ונתבל בשמן זית ובפסטו

  • 05.

    אופציה לשדרוג וקישוט - עגבניות מיובשות של אוליביה מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.