סלט פסטה עם פיראוס וזיתים | השף הלבן

סלט פסטה עם פיראוס וזיתים

מאת: אילנית ואלירז שדה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פסטה עם פיראוס וזיתים
צילום: אילנית ואלירז שדה עיצוב: אילנית ואלירז שדה
המרכיבים ל 2-4 מנות:
  • 1 חבילה פסטה מסולסלת
  • 2-3 כפות פסטו אוליביה
  • 200 גרם קוביות גבינה פיראוס
  • כוס זיתים שחורים ללא גרעינים
  • 3 כפות שמן זית
גודל תבנית: קערה
הוראות הכנה:
  • 01.

    נבשל את הפסטה במים ומלח וכף שמן לפי הוראות יצרן

  • 02.

    נסנן ונניח בצד (לא לשטוף כדי שהעמילן של הפסטה ישאר).

  • 03.

    לאחר צינון קל להעביר את הפסטה לקערה.

  • 04.

    נוסיף את הקוביות הגבינה והזיתים ונתבל בשמן זית ובפסטו

  • 05.

    אופציה לשדרוג וקישוט - עגבניות מיובשות של אוליביה מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(2)