נאגטס בטטה וגבינות | השף הלבן

נאגטס בטטה וגבינות

פריכים , עשירים בגבינות, ניתן להגיש כמנת פתיחה או כמנת ילדים

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נאגטס בטטה וגבינות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל16 מנות:
מצרכים:
  • 1 שקית (200 גרם) פתיתי עמק
  • 1 שקית קוביות בטטה קלופות סנפרוסט
  • 1 בצל ירוק קצוץ דק
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 ביצה
  • שמן קנולה לטיגון/ תרסיס שמן לאפייה
לציפוי:
  • 1 כוס קמח
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 כוס פירורי לחם
להגשה:
  • ממרח פסטו של אוליביה, גבינה לבנה.
הוראות הכנה:
  • 01.

    מרסקים היטב את הבטטה בקערה גדולה.

  • 02.

    מוסיפים אל הקערה את שאר מרכיבי הנאגטס ומערבבים היטב.

  • 03.

    מניחים שלוש קעריות, באחת מניחים ביצים טרופות, בשנייה קמח ובשלישית פירורי לחם.

  • 04.

    בעזרת ידיים משומנות מעט יוצרים מהמסה נאגטס ומשטחים מעט.

  • 05.

    טובלים בזהירות בקמח, ביצה ופירורי לחם ומניחים על נייר אפייה.

  • 06.

    אופים בתנור עם תרסיס שמן מעל בחום של 180 מעלות כ־30 דקות/ מטגנים בשמן חצי עמוק עד הזהבה משני הצדדים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(5)