נאגטס בטטה וגבינות - השף הלבן

נאגטס בטטה וגבינות

פריכים , עשירים בגבינות, ניתן להגיש כמנת פתיחה או כמנת ילדים

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נאגטס בטטה וגבינות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 16 מנות:

מצרכים:
  • 1 שקית (200 גרם) פתיתי עמק
  • 1 שקית קוביות בטטה קלופות סנפרוסט
  • 1 בצל ירוק קצוץ דק
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 ביצה
  • שמן קנולה לטיגון/ תרסיס שמן לאפייה
לציפוי:
  • 1 כוס קמח
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 כוס פירורי לחם
להגשה:
  • ממרח פסטו של אוליביה, גבינה לבנה.

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרסקים היטב את הבטטה בקערה גדולה.

  • 02.

    מוסיפים אל הקערה את שאר מרכיבי הנאגטס ומערבבים היטב.

  • 03.

    מניחים שלוש קעריות, באחת מניחים ביצים טרופות, בשנייה קמח ובשלישית פירורי לחם.

  • 04.

    בעזרת ידיים משומנות מעט יוצרים מהמסה נאגטס ומשטחים מעט.

  • 05.

    טובלים בזהירות בקמח, ביצה ופירורי לחם ומניחים על נייר אפייה.

  • 06.

    אופים בתנור עם תרסיס שמן מעל בחום של 180 מעלות כ־30 דקות/ מטגנים בשמן חצי עמוק עד הזהבה משני הצדדים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(8)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.