לביבות ירק טבעוניות עם טופו אלטרנטיב | השף הלבן

לביבות ירק טבעוניות עם טופו אלטרנטיב

לביבות עשירות בירק וטופו אלטרנטיב, עם מתבל טופו ליד, שירימו לכל ארוחה!

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות ירק טבעוניות עם טופו אלטרנטיב
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל30 לביבות:

מצרכים ללביבות:
  • חבילת טופו טבעי של תנובה אלטרנטיב
  • צרור כוסברה או פטרוזליה
  • צרור שמיר
  • צרור בצל ירוק
  • 2 זוקיני
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/4 כוס קמח כוסמין
  • 1/4 כוס שיבולת שועל טחונה דק
  • גרידה מלימון אחד
  • קמצוץ צ'ילי יבש אדום חריף (לא חובה)
  • מלח / פלפל שחור
למתבל:
  • גביע ממרח סויה טבעי של תנובה אלטרנטיב
  • 2 שיני שום כתושות
  • כף נענע קצוצה דק
  • קמצוץ צ'ילי חריף טרי קצוץ דק
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח / פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים.

  • 02.

    מחממים תנור ל200 מעלות

  • 03.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את הנייר.

  • 04.

    בעזרת ידיים משומנות מגלגלים לקציצות ומניחים על נייר אפייה המשומן.

  • 05.

    אופים במשך 25 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 06.

    מערבבים בקערה את כל המרכיבים של המתבל

  • 07.

    מגישים את הקציצות עם המתבל 

הכנת? כאן מדרגים
(0)