מיני פנקייק ממולאים בזיתים – נשנוש חמים ומפנק

מִינִי־פַּנְקֵיְק מְלוּחִים מְמֻלָּאִים זֵיתִים

מנה מושלמת ומהירה להכנה שמתאימה לילדים, ביס מפתיע של פנקייק בשילוב זיתים וטעמים עדינים, מנה שמכינים בכמה דקות ותמיד ניתן לשלב איתה ירקות וגבינות.

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מִינִי־פַּנְקֵיְק מְלוּחִים מְמֻלָּאִים זֵיתִים

המרכיבים ל 12-14 מנות:

מרכיבים:
  • 2 ביצים
  • 400 מ״ל חלב תנובה
  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 כף שטוחה אבקת אפייה
  • 40 גרם חמאת תנובה מומסת
  • 1 שקית פתיתי עמק (200 גרם)
  • 1 כפית מלח
  • טבעות זיתים
להגשה:
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי
  • זיתים
  • מלפפונים קטנים

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים בקערה ביצים, חמאה מומסת וחלב.

  • 02.

    מוסיפים את המלח והקמח ובוחשים רק עד שהקמח נטמע.

  • 03.

    מוסיפים את פתיתי העמק ומערבבים.

  • 04.

    מחממים מחבת נון סטיק ומשמנים בעזרת נייר סופג.

  • 05.

    מניחים כף מהמסה על המחבת ומפזרים טבעות זיתים.

  • 06.

    מניחים מעל חצי כף נוספת מהמסה, מחכים לבועות קטנות והופכים לצד השני.

  • 07.

    חוזרים על הפעולה עם שאר המסה ומגישים בערמה לצד גבינת שמנת, זיתים ומלפפונים.

הידעת?

ניתן להכנה גם עם קמח ללא גלוטן

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.