מאפה סינמון רול – מעדנות
ריח קינמון מתקתק ממלא את הבית, כזה שלא תוכלו לעמוד
בצק שמרים עלים מושלם – מדופדף וקריספי במילוי חמאה וקינמון
כמה דקות עבודה ותקבלו מאפה מושלם – כמו במאפיות בוטיק
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: ניצן ירדן סוסיד
המרכיבים ל12 מנות:
מרכיבים
- 1 חבילת בצק שמרים מרודד מעדנות
- 80 גרם חמאה רכה
- 130 גרם סוכר חום (לח)
- כף קינמון
- כף תמצית וניל
- 4 כפות אבקת שקדים
- להברשה מעל- ביצה טרופה
לציפוי:
- 50 גר' גבינת שמנת
- 30 גר' חמאה רכה (טמפ חדר)
- 80 גר אבקת סוכר
- מעט מחית וניל
- קורט מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים יחד את כל מרכיבי המילוי
-
02.
פותחים את הבצק על שולחן מקומח קלות
-
03.
מורחים את המילוי בשכבה אחידה (בעדינות, לא לקרוע את הבצק)
-
04.
בעזרת גלגלת חותכים לרצועות ברוחב 4 סמ
-
05.
מגלגלים את הרצועות לשבלול. ומניחיחם בתבנית על נייר אפייה
-
06.
מתפיחים כחצי שעה, ואחכ מברישים בביצה
-
07.
מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים כ 20 דקות
טיימר מופעל
-
08.
בינתיים מערבבים יחד את על מרכיבי הציפוי
-
09.
כשהמאפה יוצא מהתנור מחכים 5 דקות ומורחים מעל את הציפוי
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים