מתכון מרק קרם ערמונים | השף הלבן

מרק קרם ערמונים

השילוב המרתק בין גבינות וערמונים ליצירת המרק המושלם לימי החורף הקרים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מרק קרם ערמונים

המרכיבים ל10:

  • ק”ג ערמונים קלויים וקלופים
  • 1 ק”ג בצלים לבנים קלופים וקצוצים
  • 200 גרם חמאת תנובה
  • 1 כוס יין לבן יבש
  • 250 גרם גבינת “פרומעז” חתוכה לטבעות
  • 350 מ”ל שמנת מתוקה לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 2 כוסות ציר ירקות
  • פלפל לבן טחון טרי
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים בצל בחמאה בסיר להזהבה.

  • 02.

    מוסיפים יין לבן ומצמצמים.

  • 03.

    טוחנים את שאר המרכיבים ,ערמונים, גבינות לתערובת חלקה

  • 04.

    מוסיפים את ציר הירקות ומבשלים בסיר מכוסה 15 דקות על אש נמוכה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל.

  • 06.

    הצעת הגשה:בתוך דלורית חצויה ואפויה ולקשט בחצי ערמון.

הכנת? כאן מדרגים
(309)