מרק יוגורט עיזים קר עם מלפפונים ושום
המרענן המושלם לקיץ – מרק קר וקליל עם יוגורט עיזים חמצמץ, קוביות מלפפונים בתיבול שום ועשבי תיבול. לחם טרי או קלוי בצד – ואתם מסודרים.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2-3:
- 3 מלפפונים, חתוכים לקוביות קטנטנות
- 4-5 שיני שום כתושות
- 1/2 צרור שמיר קצוץ
- 2 בקבוקים (1 ליטר) יוגורט עיזים לשתיה בטעם טבעי של פיראוס
- מלח ופלפל לפי הטעם
להגשה:
- מעט שמן זית
- בצל ירוק קצוץ
- כמה פרוסות מלפפונים
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה גדולה מערבבים יחד מלפפונים, שום ושמיר.
-
02.
מוסיפים פנימה יוגורט, מלח ופלפל ומערבבים היטב בעזרת כף גדולה.
-
03.
מצננים את המרק במקרר במשך 2-3 שעות עד שהוא קר מאוד.
-
04.
מגישים קר עם מעט שמן זית, בצל ירוק קצוץ, פרוסות מלפפונים ולחם קלוי.
הכנת? כאן מדרגים