מתכון מרק יוגורט עיזים קר עם מלפפונים ושום | השף הלבן

מרק יוגורט עיזים קר עם מלפפונים ושום

המרענן המושלם לקיץ – מרק קר וקליל עם יוגורט עיזים חמצמץ, קוביות מלפפונים בתיבול שום ועשבי תיבול. לחם טרי או קלוי בצד – ואתם מסודרים.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק יוגורט עיזים קר עם מלפפונים ושום

המרכיבים ל2-3:

  • 3 מלפפונים, חתוכים לקוביות קטנטנות
  • 4-5 שיני שום כתושות
  • 1/2 צרור שמיר קצוץ
  • 2 בקבוקים (1 ליטר) יוגורט עיזים לשתיה בטעם טבעי של פיראוס
  • מלח ופלפל לפי הטעם
להגשה:
  • מעט שמן זית
  • בצל ירוק קצוץ
  • כמה פרוסות מלפפונים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה מערבבים יחד מלפפונים, שום ושמיר.

  • 02.

    מוסיפים פנימה יוגורט, מלח ופלפל ומערבבים היטב בעזרת כף גדולה.

  • 03.

    מצננים את המרק במקרר במשך 2-3 שעות עד שהוא קר מאוד.

  • 04.

    מגישים קר עם מעט שמן זית, בצל ירוק קצוץ, פרוסות מלפפונים ולחם קלוי.

הכנת? כאן מדרגים
(0)