מרק בורשט רוסי – מתכון מרק סלק קר שאסור לכם לפספס! | השף הלבן

מרק בורשט רוסי

מרק בריא, משביע ועשיר לחורף קר מהמטבח הרוסי

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מרק בורשט רוסי

המרכיבים ל6-8 מנות:

  • 2 יחידות סלק חתוכות לקוביות בינוניות
  • 750 גרם בשר גולש חתוך לקוביות קטנות
  • 3 גזרים חתוכים לקוביות
  • 1/3 כרוב לבן חתוך לרצועות
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • 5 שיני שום שלמות
  • 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות
  • כ 1/3 עד 1/2 כוס חומץ
  • מעט סוכר
  • מלח פלפל שחור
  • מעט שמן
  • 3 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • 2-3 ליטר מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים קלות את הבשר ומוסיפים את הבצל והשום מערבבים ומוזגים את המים מעל מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ 1/2 שעה.

  • 02.

    מוסיפים את קוביות הסלק ומבשלים עד שהבשר מוכן.

  • 03.

    מוסיפים את הגזר והכרוב ומבשלים 20 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    לוקחים מעט מהנוזל מערבבים עם החומץ ואבקת המרק ומוסיפים לסיר מערבבים ומוסיפים את תפוחי האדמה מבשלים 20 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    מוסיפים סוכר כדי לשבור את טעם החומץ ומתבלים במלח פלפל.

הכנת? כאן מדרגים
(785)