מרק בורשט רוסי
מרק בריא, משביע ועשיר לחורף קר מהמטבח הרוסי
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל6-8 מנות:
- 2 יחידות סלק חתוכות לקוביות בינוניות
- 750 גרם בשר גולש חתוך לקוביות קטנות
- 3 גזרים חתוכים לקוביות
- 1/3 כרוב לבן חתוך לרצועות
- 2 בצלים חתוכים לקוביות
- 5 שיני שום שלמות
- 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות
- כ 1/3 עד 1/2 כוס חומץ
- מעט סוכר
- מלח פלפל שחור
- מעט שמן
- 3 כפות אבקת מרק טעם עוף
- 2-3 ליטר מים
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים קלות את הבשר ומוסיפים את הבצל והשום מערבבים ומוזגים את המים מעל מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ 1/2 שעה.
-
02.
מוסיפים את קוביות הסלק ומבשלים עד שהבשר מוכן.
-
03.
מוסיפים את הגזר והכרוב ומבשלים 20 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
04.
לוקחים מעט מהנוזל מערבבים עם החומץ ואבקת המרק ומוסיפים לסיר מערבבים ומוסיפים את תפוחי האדמה מבשלים 20 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
05.
מוסיפים סוכר כדי לשבור את טעם החומץ ומתבלים במלח פלפל.
הכנת? כאן מדרגים