בויאיקוס גבינות – מאפה בלקני פריך וטעים | השף הלבן

בויאיקוס גבינות

בויאיקוס גבינות – מאפה בלקני פריך עם שילוב מושלם של גבינה לבנה, פתיתי עמק, בולגרית וזיתים. הבצק הפריך והטעים הופך כל ביס לממכר, ומתאים במיוחד לאירוח, לארוחת בוקר או כמאפה לצד כוס קפה. קל להכנה ומתקבל ביס מושלם עם טעמים עשירים ומרקם נהדר.

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בויאיקוס גבינות
צילום: ישראל נווה (שרוליק)

המרכיבים ל 25-30 מנות:

מרכיבים:
  • 1 גבינה לבנה 5% שומן 250 גרם
  • 150 גרם פתיתי עמק
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 2.5 כוסות קמח תופח
  • 1 כפית מלח
  • 100 גרם בולגרית 16% שומן פיראוס מפוררת
  • 4 כפות זיתים ירוקים מגולענים קצוצים דק- לא חובה
  • 1 ביצה M

הוראות הכנה:

  • 01.

    ראשית, את כל המרכיבים שבמתכון נערבב.

  • 02.

    ואת הידיים נשמן היטב.

  • 03.

    ניצור כדורים, נניח על נייר אפייה בתבנית רחבה.

  • 04.

    ונאפה ב-180 מעלות כ-30 דקות עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:30:00

הידעת?

*למתכון עם קמח ללא גלוטן ניתן להמיר באותן הכמויות

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.