מתכון פשטידת תרד מהירה | השף הלבן

פשטידת תרד מהירה

פשטידת תרד מהירה וקלה

מאת: אירנה בן שוע
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
פשטידת תרד מהירה

המרכיבים ל20 מנות / שתי תבניות אינגליש קייק:

  • כ-500 גרם עלי תרד - שוטפים וקוצצים
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 200 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 100 גרם גבינה בולגרית - מפוררת גס
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה לבישול 10%
  • 4 ביצים
  • 100 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • 4 כפות פירורי לחם
  • תיבול: מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את התרד ומטגנים יחד כ-10 דקות, מערבבים מדי פעם. כמות התרד מצטמצמת פלאים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    בינתיים בקערה מערבבים את הגבינות, השמנת והביצים. מוסיפים את האגוזים ופירורי הלחם ומתבלים לפי טעם.

  • 03.

    מוסיפים את התרד עם הבצל, מערבבים ומעבירים לתבנית. אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(729)