מתכון פשטידת תרד מהירה | השף הלבן

פשטידת תרד מהירה

פשטידת תרד מהירה וקלה

מאת: אירנה בן שוע
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
פשטידת תרד מהירה

המרכיבים ל 20 מנות / שתי תבניות אינגליש קייק:

  • כ-500 גרם עלי תרד - שוטפים וקוצצים
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 200 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 100 גרם גבינה בולגרית - מפוררת גס
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה לבישול 10%
  • 4 ביצים
  • 100 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • 4 כפות פירורי לחם
  • תיבול: מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את התרד ומטגנים יחד כ-10 דקות, מערבבים מדי פעם. כמות התרד מצטמצמת פלאים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    בינתיים בקערה מערבבים את הגבינות, השמנת והביצים. מוסיפים את האגוזים ופירורי הלחם ומתבלים לפי טעם.

  • 03.

    מוסיפים את התרד עם הבצל, מערבבים ומעבירים לתבנית. אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(730)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.