המרכיבים ל20 מנות / שתי תבניות אינגליש קייק:
- כ-500 גרם עלי תרד - שוטפים וקוצצים
- 1 בצל גדול קצוץ
- 500 גרם גבינה לבנה
- 200 גרם גבינה צהובה מגוררת
- 100 גרם גבינה בולגרית - מפוררת גס
- 150 מ"ל שמנת מתוקה לבישול 10%
- 4 ביצים
- 100 גרם אגוזי מלך קצוצים
- 4 כפות פירורי לחם
- תיבול: מלח
- פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את התרד ומטגנים יחד כ-10 דקות, מערבבים מדי פעם. כמות התרד מצטמצמת פלאים.
טיימר מופעל
-
02.
בינתיים בקערה מערבבים את הגבינות, השמנת והביצים. מוסיפים את האגוזים ופירורי הלחם ומתבלים לפי טעם.
-
03.
מוסיפים את התרד עם הבצל, מערבבים ומעבירים לתבנית. אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים