מתכון פשטידת תפוחי אדמה | השף הלבן

פשטידת תפוחי אדמה

פשטידה קלה להכנה וטעימה

מאת: רנה איזנברג
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תפוחי אדמה

המרכיבים ל 10 מנות:

  • <P>1 ק"ג תפוחי אדמה מלח
  • פלפל, שום, מלח
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
  • פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגורדת </P>

הוראות הכנה:

  • 01.

    מדליקים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    מקלפים ופורסים את תפוחי אדמה לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ

  • 03.

    בתבנית מסדרים בשכבה אחת, מפזרים מעל שום כתוש, מלח, פלפל, שופכים מלמעלה שמנת מתוקה.

  • 04.

    מפזרים למעלה מוצרלה מגוררתואופים עד שמזהיב (כ-50 דקות).

    טיימר מופעל
    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(1495)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.