מתכון פשטידת פצפוצי אורז | השף הלבן

פשטידת פצפוצי אורז

רק לערבב ולאכול

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פצפוצי אורז

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 3 כוסות פצפוצי אורז
  • 2 מיכלים קוטג’
  • 3-2 ביצים (תלוי בגודל)
  • 1 כף אבקת מרק בצל או  1 בצל חתוך לחתיכות קטנות</P>
  • חופן זעתר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל  המצרכים היטב (אך בעדינות).

  • 02.

    יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה, אופים בחום בינוני.  

הכנת? כאן מדרגים
(428)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.