המרכיבים ל 20 מנות:
- מקרוני
- 150 גרם גבינה - בולגרית
- 150 גרם ברינזה צאן
- 100 גרם פרמג'ן
- 200 גרם רוקפור
- 1 ליטר חלב
- 9 ביצים
- 2 כפות קונפלור
- טיפה מלח
- פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים את המקרוני אל דנטה
-
02.
מגרדים את כל הגבינות
-
03.
מוסיפים את כל הביצים [עם מזלג כמו חביתה]
-
04.
מערבבים עם הגבינות
-
05.
מרתיחים החלב עם הקונפלור לתת לו 10 דקות טיפה להתקרר ומוסיפים לכל הבלילה של הגבינות והביצים. לתבל במלח ופלפל שחור
טיימר מופעל
-
06.
מכניסים לתנור 200 מעלות עד שמשחים
הכנת? כאן מדרגים