מיני קישים אישיים עם אנטיפסטי וגבינות
קישים אישיים לשבועות עם אנטיפסטי וגבינות שיגנבו את ההצגה! מתכון מתוך המדריך המצולם של רון יוחננוב שילמד אתכם כל מה שאתם צריכים לדעת על קישים לחג הקרוב
המרכיבים ל6:
- 2 כוסות + 2 כפות (300 גרם) קמח לבן
- 200 גרם חמאה קרה
- 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן" או פרמג'יאנו רג'יאנו מגורדת "collection"
- כפית תימין/בזיליקום/רוזמרין קצוץ ללא גבעולים
- 1 שן שום קצוצה
- כפית מלח
- כפית חומץ
- ביצה
- מעט מים קרים (לפי הצורך)
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- 3 ביצים
- 2 כפות קמח
- מלח
- פלפל שחור
- 2/3 שקית (200 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
- 2 כוסות של מיקס ירקות לבחירתכם: עגבניות / חצילים / פלפלים / בטטות
- עלי בזיליקום טריים
- טימין טרי
הוראות הכנה:
-
01.
למיקסר עם וו גיטרה או למעבד מזון עם להב פלדה מוסיפים קוביות חמאה קרה ואז את יתר מרכיבי הבצק.
-
02.
מפעילים על מהירות בינונית ל-3 דקות עד לקבלת בצק. אם מרגישים שהבצק לא מתגבש מוסיפים כף עד שלוש כפות מים.
טיימר מופעל
-
03.
מוציאים את הבצק ומניחים אותו בין שני ניירות אפייה. מרדדים את הבצק לעובי של חצי סנטימטר ומכניסים למקפיא עם ניירות האפייה לשעה.
-
04.
מכינים את הרויאל: שמים בקערה את הביצים והשמנת, התבלינים והקמח ומערבבים הכל היטב.
-
05.
מכינים את האנטיפסטי: קולפים את הירקות וחותכים לקוביות. פורסים על תבנית תנור עם נייר אפייה. מרססים בשמן זית, ממליחים ומפלפלים ואופים חצי שעה בתנור בחום של 200 מעלות.
-
06.
מוציאים את הבצק מהמקפיא, מסירים נייר אפייה עליון וקורצים את הבצק לפי גודל תבנית הקיש האישי. מניחים כל העיגול בבסיס התבנית. על מנת לייצר את המסגרת של הבצק, חותכים רצועות מהבצק שנותר בעובי המסגרת בעזרת גלגלת או סכין ומדביקים למסגרת התבנית. אם יש עודפים על התבנית, נפתרים מהם בעזרת סכין.
-
07.
מוסיפים קוביות הירקות ומעליהם מפזרים עשבי התיבול והגבינה.
-
08.
מעבירים את הרויאל לכלי מזיגה ומוזגים אל הקיש. לא ממלאים עד הסוף כי הרויאל עוד תופח מעט בתנור. ממלאים רק עד כיסוי הירקות והגבינה.
-
09.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-30 דקות עד הזהבה.
טיימר מופעל