מתכון פשטידת ברוקולי משביעה | השף הלבן
שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
X
מאות חטופים על ידי החמאס
526
ימים
:
16
שעות
:
59
דקות
:
49
שניות

פשטידת ברוקולי משביעה

ארוחה של ממש במנה אחת! פשטידת ברוקולי מזינה ומשביעה במתכון פשוט להכנה

מאת: נורית בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת ברוקולי משביעה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 חבילת ברוקולי של סנפרוסטאו חברה אחרת
  • 4 כפות קמח לבן
  • 1 ביצה
  • 1 קוטג'
  • 1 שמנת לבישול
  • חצי כפית מלח
  • 1 כף אבקת מרק בצל
  • מעט פלפל שחור
  • 2 כפות פירורי לחם
  • חצי כוס גבינה צהובה מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    את הברוקולי משרים לכמה דק במים רותחים, ולאחר מכן מעבירים למגש פיירקס.

  • 02.

    מערבבים את כל החומרים בקערה פרט לפירורי הלחם והגבינה צהובה.

  • 03.

    יוצקים את התערובת מעל הברוקולי, ומפזרים מלמעלה גבינה צהובה ופירורי הלחם.

  • 04.

    אופים במשך חצי שעה בחום של 180 מעלות כשהתבנית מכוסה, וכמה דק נוספות להשחמה ללא כיסוי.

הכנת? כאן מדרגים
(672)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.