פשטידה תפוחי אדמה וגבינות
פשטידה תפוחי אדמה וגבינות, מתכון פשוט וטעים לחג השבועות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל15 מנות:
- 4 תפוחי אדמה (מבושלים)
- 3 ביצים
- 2 גבינת קוטג 5%
- 2 יוגורט 3%
- בלוק גבינה מלוחה (300 גרם)
- שמנת מתוקה 9%
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים פירה מהתפוחי האדמה המבושלים, מוסיפים ביצים, 2 גבינות קוטג, גבינה מלוחה, חצי שמנת מתוקה ואחד גביע יוגורט.
-
02.
את החצי השני של השמנת המתוקה + גביע יוגרט הנותר מערבבים יחדיו ומורכים על הפשטידה. (לפני האפיה)
-
03.
מי שרוצה להעצים את טעם יכול להוסיף עשבי תיבול או קצח.
הכנת? כאן מדרגים