מתכון פשטידה תפוחי אדמה וגבינות | השף הלבן

פשטידה תפוחי אדמה וגבינות

פשטידה תפוחי אדמה וגבינות, מתכון פשוט וטעים לחג השבועות

מאת: רחלי בן יוחנה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידה תפוחי אדמה וגבינות

המרכיבים ל15 מנות:

  • 4 תפוחי אדמה (מבושלים)
  • 3 ביצים
  • 2 גבינת קוטג 5%
  • 2 יוגורט 3%
  • בלוק גבינה מלוחה (300 גרם)
  • שמנת מתוקה 9%

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים פירה מהתפוחי האדמה המבושלים, מוסיפים ביצים, 2 גבינות קוטג, גבינה מלוחה, חצי שמנת מתוקה ואחד גביע יוגורט.

  • 02.

    את החצי השני של השמנת המתוקה + גביע יוגרט הנותר מערבבים יחדיו ומורכים על הפשטידה. (לפני האפיה)

  • 03.

    מי שרוצה להעצים את טעם יכול להוסיף עשבי תיבול או קצח.

הכנת? כאן מדרגים
(225)