מתכון פיצה על פיתה | השף הלבן

פיצה על פיתה

ארוחה שילדים פשוט אוהבים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה על פיתה

המרכיבים ל4 פיצות:

  • 1 שקית פתיתי עמק לפיצה מסדרת השף הלבן
  • 2 פיתות חצויות לשנים לשימוש כבסיס לפיצה (אפשר פיתות לא טריות)
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות קטשופ (אפשר פיקנטי)
  • 2 כפות זעתר עם שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את 4 הבסיסים לפיצה על תבנית אפייה.

  • 02.

    מורחים על הפיתות את שמן הזית. מפזרים את הזעתר.

  • 03.

    מורחים מעל שכבה אחידה של קטשופ עד לקצוות.

  • 04.

    מפזרים מעל פירורי גבינת עמק.

  • 05.

    מכניסים לתנור בטמפרטורה של 90 מעלות למשך 5 דקות. מקרימים 2 דקות נוספות בטמפרטורה של 180 מעלות ומגישים מיד.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(414)