פיצה על פיתה
ארוחה שילדים פשוט אוהבים
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 פיצות:
- 1 שקית פתיתי עמק לפיצה מסדרת השף הלבן
- 2 פיתות חצויות לשנים לשימוש כבסיס לפיצה (אפשר פיתות לא טריות)
- 3 כפות שמן זית
- 4 כפות קטשופ (אפשר פיקנטי)
- 2 כפות זעתר עם שומשום
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים את 4 הבסיסים לפיצה על תבנית אפייה.
-
02.
מורחים על הפיתות את שמן הזית. מפזרים את הזעתר.
-
03.
מורחים מעל שכבה אחידה של קטשופ עד לקצוות.
-
04.
מפזרים מעל פירורי גבינת עמק.
-
05.
מכניסים לתנור בטמפרטורה של 90 מעלות למשך 5 דקות. מקרימים 2 דקות נוספות בטמפרטורה של 180 מעלות ומגישים מיד.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים