מתכון פודינג לחם, תרד וגבינה צהובה | השף הלבן

פודינג לחם, תרד וגבינה צהובה

בכמה דקות של עבודה הופכים כיכר לחם ישנה למאפה עשיר ומגרה. שימו לב: תערובת הפודינג זקוקה להשריה במקרר לפני האפייה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פודינג לחם, תרד וגבינה צהובה

המרכיבים ל6-8 מנות:

  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה מסדרת השף הלבן
  • ‏2 ביצים
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • ‏4 כוסות לחם ישן (רצוי חלה) חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
  • ‏1 כוס תרד סנפרוסט מופשר וסחוט היטב
  • ‏2 שיני שום כתושות
  • ‏1 כוס פתיתי גבינת עמק
  • 2 כפות חמאת תנובה לשימון התבנית
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים שמנת עם ביצים בקערה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים עם יתר הרכיבים.

  • 02.

    משמנים תבנית פיירקס קטנה ועמוקה ומעבירים אליה את התערובת. משרים לשעה עד לילה במקרר.

  • 03.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 04.

    אופים את הפודינג כ-30 דקות. מגישים חם.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(22)