פודינג לחם, תרד וגבינה צהובה
בכמה דקות של עבודה הופכים כיכר לחם ישנה למאפה עשיר ומגרה. שימו לב: תערובת הפודינג זקוקה להשריה במקרר לפני האפייה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6-8 מנות:
- 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה מסדרת השף הלבן
- 2 ביצים
- פלפל
- אגוז מוסקט
- 4 כוסות לחם ישן (רצוי חלה) חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
- 1 כוס תרד סנפרוסט מופשר וסחוט היטב
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כוס פתיתי גבינת עמק
- 2 כפות חמאת תנובה לשימון התבנית
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים שמנת עם ביצים בקערה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים עם יתר הרכיבים.
-
02.
משמנים תבנית פיירקס קטנה ועמוקה ומעבירים אליה את התערובת. משרים לשעה עד לילה במקרר.
-
03.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
04.
אופים את הפודינג כ-30 דקות. מגישים חם.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים