עוגיות פרמזן מלוחות של עדי קלינגהופר
למה לנשנש סתם כשאפשר להתענג על כל ביס? עדי קלינגהופר עם המתכון הסודי שלה לעוגיית פרמז'ן חלומית שאתם חייבים לנסות

המרכיבים ל תבנית עוגיות :
- 240 גרם קמח
- 200 גרם חמא תנובה רכה
- 2 שקיות פתיתי פרמז'ן השף הלבן
- 50 גרם גבינת אמנטל מגורדת
- 3 כפות שומשום
- 1 ביצה טרופה
- 50 גרם קצח
- 150 גרם שומשום
- 50 גרם פתיתי פרמז'ן
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מחממים תנור ל- 180 מעלות. 
- 
								02.
								בקערת המיקסר מניחים קמח, חמאה, פרמז'ן , גבינת אמנטל ושומשום, מחברים וו גיטרה ומעבדים עד בצק אחיד. 
- 
								03.
								מחלקים את הבצק ל-3. כל חתיכה מגלגלים לגליל, עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים חצי שעה. 
- 
								04.
								בצלחת רחבה מניחים קצח, שומשום ופרמזן ומערבבים. 
- 
								05.
								מוציאים את גלילי הבצק מהקפאה, מברישים בביצה ומגלגלים בצלחת עם השומשום והקצח, מצפים את כל הגליל ופורסים לעיגולים. 
- 
								06.
								את עיגולי הבצק מניחים על תבנית אפייה במרווחים קטנים ( העוגיות לא מתרחבות ). 
- 
								07.
								כך חוזרים עם שאר גלילי הבצק. 
- 
								08.
								מכניסים לאפייה כ- 15 דקות או עד מעט הזהבה. טיימר מופעל
- 
								09.
								מוציאים, מצננים ואורזים בקופסא. העוגיות נשמרות בטמפרטורת החדר כ- 5 ימים. 
 
									


