לחם שטוח עם ירקות
לחם שטוח עם ירקות לקט פשטידה של סנפרוסט – שקל מדי להכין!
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים לתבנית תנור:
- שקית לקט חגיגי לשבועות – לקט לפשטידה
- כוס קמח לבן רגיל
- חצי כוס קמח תירס דק
- כוס מים
- ביצה
- קורט אגוז מוסקט
- שן שום כתושה או חצי כפית אבקת שום
- מלח / פלפל שחור
- שמן זית לשימון
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון, על המדף התחתון או בטורבו.
-
02.
בקערה, מערבבים את כל המרכיבים למעט ירקות הלקט והשמן זית עד שמתקבלת בלילה אחידה.
-
03.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
-
04.
משמנים את נייר האפייה ומפזרים מעל את הירקות.
-
05.
יוצקים מעל הכל את הבלילה, משמנים מעט בשמן זית ומכניסים לתנור לאפייה במשך 45 דקות או עד הזהבה.
טיימר מופעל
-
06.
חותכים לקוביות ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים