לחם קוטג' תנובה ושיבולת שועל
לחם קוטג' פריך ורך מקוטג' תנובה ושיבולת שועל – ההתחלה לכל סנדוויץ' נפלא
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 10 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: רחלי קרוט 
													עיצוב: רחלי קרוט 
						
					
				
			המרכיבים ל כיכר לחם גדולה – 20 פרוסות:
									מצרכים: 
								
															- 2 גביעי קוטג׳ 5% תנובה
- 300 גרם (3 כוסות) שיבולת שועל דקה
- 3 ביצים L
- 1 כפית גדושה אבקת אפייה
- 1/2 כפית מלח גס או רגיל
									   2/3 כוס תוספות (לא חובה אבל משדרג) - לבחירתכם:
								
															- גרעיני דלעת
- גרעיני חמנייה
- אגוזים קצוצים גס
- פרוסות שקדים
- פרג
- שומשום
- צ׳יה
- זרעי פשתן
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מערבבים בקערה את כל המצרכים, כולל התוספות, עד שנוצר מעין בצק רך. 
- 
								02.
								בעזרת ידיים רטובות יוצרים כיכר, משתדלים להדק אותו היטב עם הידיים, ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. ניתן לפזר מעל קצת מלח גס ושומשום. אפשר גם שום גבישי. 
- 
								03.
								אופים ב-175 מעלות במשך שעה במצב עליון תחתון סטטי (באמצע התנור). 
- 
								04.
								מוציאים לרשת צינון, מצננים ורק אז פורסים. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									


