לחמניות דאבל צ'יז של רון יוחננוב | השף הלבן

לחמניות דאבל צ'יז של רון יוחננוב

אם אתם אוהבים גבינה, והרבה ממנה, זה המתכון המושלם בשבילכם! רון יוחננוב עם לחמניות אווריריות במיוחד במילוי מושחת של גבינות נמסות. אתם חייבים לנסות

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
לחמניות דאבל צ'יז של רון יוחננוב
המרכיבים ל12-15 יחידות:
מצרכים לבצק:
  • 500 גרם קמח לבן
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 ביצה L
  • כוס חלב תנובה 250 מ"ל
  • 1 כפית מלח
  • 50 גרם חמאה תנובה רכה חתוכה לקוביות.
מצרכים למילוי:
  • גביע קוטג תנובה
  • 150 גרם פתיתי טריו של השף הלב
  • ביצה
  • 2 כפות קמח
  • כף עשבי תיבול קצוצים דק (פיטרוזליה / זעתר / בזילקום)
  • מלח / פלפל שחור
לציפוי:
  • ביצה טרופה
  • 150 גרם פתיתי טריו של השף הלב
הוראות הכנה:
  • 01.

    בקערת המיקסר עם וו לישה, מוסיפים מלח ומעליו קמח, שמרים, סוכר, ביצה, חלב ומפעילים.

  • 02.

    לאחר שמתגבש בצק מוסיפים את קוביות החמאה וממשיכים ללוש כ-10 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ומבריק שנפרד מהצדדים ונשאר דביק לתחתית הקערה. אם צריך מוסיפים עוד מעט מים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    מניחים את הבצק להתפחה של שעה.

  • 04.

    בקערה, מערבבים את כל המרכיבים של המילוי עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  • 05.

    הרכבת המאפים: מחממים תנור ל-200 מעלות (חום עליון תחתון / טורבו)

  • 06.

    לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים שווים במשקל של 100 גרם כל אחד

  • 07.

    מכדררים כל חלק לכדור, משטחים את הבצק לפיתה, מניחים כף מילוי וסוגרים לכדור (ראו בסרטון).

  • 08.

    מברישים בביצה, מפזרים מעל ים של גבינה (ואפשר גם לצפות מסביב) ואופים כ-20 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 09.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(4)