לחמניות דאבל צ'יז של רון יוחננוב
אם אתם אוהבים גבינה, והרבה ממנה, זה המתכון המושלם בשבילכם! רון יוחננוב עם לחמניות אווריריות במיוחד במילוי מושחת של גבינות נמסות. אתם חייבים לנסות
- 500 גרם קמח לבן
- 1 כף שמרים יבשים
- 3 כפות סוכר
- 1 ביצה L
- כוס חלב תנובה 250 מ"ל
- 1 כפית מלח
- 50 גרם חמאה תנובה רכה חתוכה לקוביות.
- גביע קוטג תנובה
- 150 גרם פתיתי טריו של השף הלב
- ביצה
- 2 כפות קמח
- כף עשבי תיבול קצוצים דק (פיטרוזליה / זעתר / בזילקום)
- מלח / פלפל שחור
- ביצה טרופה
- 150 גרם פתיתי טריו של השף הלב
-
01.
בקערת המיקסר עם וו לישה, מוסיפים מלח ומעליו קמח, שמרים, סוכר, ביצה, חלב ומפעילים.
-
02.
לאחר שמתגבש בצק מוסיפים את קוביות החמאה וממשיכים ללוש כ-10 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ומבריק שנפרד מהצדדים ונשאר דביק לתחתית הקערה. אם צריך מוסיפים עוד מעט מים.
טיימר מופעל
-
03.
מניחים את הבצק להתפחה של שעה.
-
04.
בקערה, מערבבים את כל המרכיבים של המילוי עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
05.
הרכבת המאפים: מחממים תנור ל-200 מעלות (חום עליון תחתון / טורבו)
-
06.
לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים שווים במשקל של 100 גרם כל אחד
-
07.
מכדררים כל חלק לכדור, משטחים את הבצק לפיתה, מניחים כף מילוי וסוגרים לכדור (ראו בסרטון).
-
08.
מברישים בביצה, מפזרים מעל ים של גבינה (ואפשר גם לצפות מסביב) ואופים כ-20 דקות או עד הזהבה.
טיימר מופעל
-
09.
מגישים חם.