לחם קוטג'
מתכון ללחם אוורירי וטעים על בסיס קוטג' תנובה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: עומר ישכיל
המרכיבים לכיכר לחם:
לבצק:
- 2 חבילות קוטג' 5% של תנובה
- 3 ביצים L
- כפית סוכר (אופציונלי)
- כפית מלח
- 3 כוסות קמח תופח (420 גרם)
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות
-
02.
שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק במהירות נמוכה, כ-5-7 דקות עד שמתקבל בצק מעט דביק.
טיימר מופעל
-
03.
מעבירים לתבנית לחם משומנת ומשטחים.
-
04.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות עד שהלחם משחים בחלקו העליון.
טיימר מופעל
-
05.
מצננים למשך שעה לפחות וחותכים לפרוסות. בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים