לחם קוטג' - השף הלבן

לחם קוטג'

מתכון ללחם אוורירי וטעים על בסיס קוטג' תנובה

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחם קוטג' השף הלבן
צילום: עומר ישכיל

המרכיבים ל כיכר לחם:

לבצק:
  • 2 חבילות קוטג' 5% של תנובה
  • 3 ביצים L
  • כפית סוכר (אופציונלי)
  • כפית מלח
  • 3 כוסות קמח תופח (420 גרם)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות

  • 02.

    שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק במהירות נמוכה, כ-5-7 דקות עד שמתקבל בצק מעט דביק.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 03.

    מעבירים לתבנית לחם משומנת ומשטחים.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות עד שהלחם משחים בחלקו העליון.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    מצננים למשך שעה לפחות וחותכים לפרוסות. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(75)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.