מאפה גבינות
מאפה גדוש בגבינות. מתאים לחג השבועות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות / תבנית בגודל 22X20 ס"מ:
- גביע קוטג’ תנובה
- 250 גרם גבינה בולגרית או בולגרית עזים פיראוס מגוררת
- 250 גרם גבינת קולאז’ קצ’קבל או טל העמק מגוררת
- 1 מיכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
- 200 מ"ל קרם פרש
- 3 כפות קמח
- 4 ביצים
- פלפל שחור טחון טרי
- 1/2 כוס שמיר או עירית קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
-
02.
שמים את כל המצרכים בקערה ומערבבים. יוצקים לתבניתמלבנית משומנת בגודל 20X22 ס"מ ואופים כ- 40 דקות, עד שהמאפה מזהיב.
טיימר מופעל
-
03.
מצננים מעט, חותכים למנות ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים