מתכון וופל בלגי עם גבינת פרמזן וקארי | השף הלבן

וופל בלגי עם גבינת פרמזן וקארי

גירסה מלוחה לוופל בלגי מעולה לבראנץ' עם ביצה עלומה או עין וליד – שמנת חמוצה המוסיפה חמצמצות ורעננות למנה

וופל בלגי עם גבינת פרמזן וקארי מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
וופל בלגי עם גבינת פרמזן וקארי
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל6:

  • 2 ביצים
  • 2 כוסות (1/2 ליטר) חלב "תנובה"
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 4 כפות בצל ירוק, החלק הירוק, פרוס דק
  • 4 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1 כפית גדושה אבקת קארי
  • 1 כפית אבקת שום גבישי או 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית מלח, פלפל לבן
  • 1/4 2 כוסות (315 גרם) קמח או קמח כוסמין מלא
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • להגשה: ביצה עלומה או עין, שמנת חמוצה "תנובה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים את הביצים, מוסיפים חלב ושמן וטורפים. מוסיפים בצל ירוק, גבינת פרמזן, קארי, שום ומלח וטורפים. מוסיפים קמח ואבקת אפיה וטורפים לתערובת אחידה.

  • 02.

    מכינים במכשיר וואפל בהתאם להוראות היצרן. מגישים חם עם ביצה עלומה ושמנת חמוצה תנובה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)