מתכון בגט או לחם קלוי בתנור עם זעתר | השף הלבן

בגט או לחם קלוי בתנור עם זעתר

תוספת לארוחה במקום לחם רגיל או כארוחת ערב/בוקר

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בגט או לחם קלוי בתנור עם זעתר

המרכיבים ל 4 מנות:

  • לחם או בגט (לפי מספר המנות)
  • שמן זית
  • שום כתוש
  • זעתר
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים הבגט לאורכו לפרוסות דקות או חותכים כל פרוסת לחם לחצי. שמים הפרוסות על נייר אפייה.

  • 02.

    שמים בקערית שמן זית, מלח ושום כתוש ומערבבים. מפזרים את התערובת על הפרוסות. מוסיפים מעליהם מעט זעתר.

  • 03.

    קולים עד הזהבה. מוציאים ומוסיפים זעתר.

  • 04.

    מגישים חם, אפשר לשים מעל קוביות גבינה בולגרית.  

הכנת? כאן מדרגים
(646)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.