לחמניות יוגורט סויה טבעוניות | השף הלבן

לחמניות סויה טבעוניות

לא סתם לחמניות! לחמניות נפלאות על בסיס סויה עם תוספות טעימות ומלאות טעם

מאת: עוז תלם
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחמניות סויה טבעוניות
צילום: דניאל לילה עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל7-8 מנות:

  • 1 גביע (125 מ"ל) מעדן סויה במתיקות מעודנת אלטרנטיב
  • 1/2 חבילה סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי, אלטרנטיב
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 כוס (120 גרם) קמח תופח
  • 2 כפות גדושות קמח חומוס
  • כפית מיסו, מדוללת ב-2 כפות מים
  • חופן גדול זיתים ירוקים גדולים, מגולענים וקצוצים
  • חופן קטן זיתים שחורים, מגולענים וקצוצים
  • 2 גבעולי בצל ירוק, פרוסים דק
  • קורט מלח
  • 2 כפות שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    בקערה מערבבים את כל המצרכים מלבד השומשום לתערובת אחידה.

  • 03.

    לוקחים כפות גדושות מהתערובת ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה (עם רווחים).

  • 04.

    כדי לתת ללחמניות צורה חלקה, פוחסים אותן מעט עם ידיים רטובות. זורים מעל את השומשום.

  • 05.

    אופים 20 דקות או עד שהתערובת אפויה לחלוטין והתנפחה מעט.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 06.

    מוציאים, נותנים ללחמניות להתקרר לחלוטין ואז אוכלים יחד עםממרחים וירקות טריים.

הכנת? כאן מדרגים
(3)