לחמניות סויה טבעוניות
לא סתם לחמניות! לחמניות נפלאות על בסיס סויה עם תוספות טעימות ומלאות טעם
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דניאל לילה
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל7-8 מנות:
- 1 גביע (125 מ"ל) מעדן סויה במתיקות מעודנת אלטרנטיב
- 1/2 חבילה סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי, אלטרנטיב
- 3 כפות שמן
- 1/2 כוס (120 גרם) קמח תופח
- 2 כפות גדושות קמח חומוס
- כפית מיסו, מדוללת ב-2 כפות מים
- חופן גדול זיתים ירוקים גדולים, מגולענים וקצוצים
- חופן קטן זיתים שחורים, מגולענים וקצוצים
- 2 גבעולי בצל ירוק, פרוסים דק
- קורט מלח
- 2 כפות שומשום
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
02.
בקערה מערבבים את כל המצרכים מלבד השומשום לתערובת אחידה.
-
03.
לוקחים כפות גדושות מהתערובת ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה (עם רווחים).
-
04.
כדי לתת ללחמניות צורה חלקה, פוחסים אותן מעט עם ידיים רטובות. זורים מעל את השומשום.
-
05.
אופים 20 דקות או עד שהתערובת אפויה לחלוטין והתנפחה מעט.
טיימר מופעל
-
06.
מוציאים, נותנים ללחמניות להתקרר לחלוטין ואז אוכלים יחד עםממרחים וירקות טריים.
הכנת? כאן מדרגים