תירס קוריאני | השף הלבן

תירס קוריאני

מתכון כזה לתירס עוד לא ניסיתם! הגרגרים המתוקים מקבלים כאן מעטפת קרמית ועשירה עם קראסט פריך של גבינות. מושלם כתוספת לכל ארוחה.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תירס קוריאני

המרכיבים ל3 מנות:

  • 500 גרם תירס בשימורים
  • חצי חבילת פתיתי טריו השף הלבן
  • כף סוכר
  • קורט מלח
  • 2 כפות מיונז

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.

  • 02.

    מסננים היטב את התירס ומעבירים לקערה.

  • 03.

    מוסיפים 2 כפות מיונז, 250 ג' גבינת טריו השף הלבן וסוכר ומתבלים לפי הטעם.

  • 04.

    מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  • 05.

    מעבירים לכלי אפיה, מפזרים מעל גבינת טריו ואופים כ-10 דק עד שהגבינה נמסה ומשחימה.

  • 06.

    מגישים חם, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(27)