קלחי תירס צלויים במרינדת צ'ימיצורי
מחפשים תוספת קלילה למנגל? יש לנו את המתכון המושלם: קלחי תירס צלויים במרינדה מפתיעה של צ'ימיצ'ורי. מתכון שהוא חובה בכל על האש
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל5 מנות:
- 5 יחידות קלחי תירס "סנפרוסט"
לצ'ימי'צורי:
- צרור כוסברה
- 1 כפית צ'ילי גרוס
- 1 פלפל אדום מתוק
- 4 שיני שום
- 1/4 כוס חומץ
- 1/2 כוס שמן זית
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 כפית כמון
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים יחד את כל מרכיבי הצ'ימיצורי.
-
02.
מניחים רבע כמות בצד להגשה ואת שאר הצ'ימיצ'ורי מעבירים לקערה עמוקה.
-
03.
מעבירים את קלחי התירס לקערה ועוטפים היטב בצ'ימיצ'ורי. משרים לפחות חצי שעה
-
04.
צולים על מנגל או על פלנצ'ה מכל הצדדים ומגישים לצד צ'ימיצ'ורי
-
05.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים