קלחי תירס צלויים במרינדת צ'ימיצורי - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קלחי תירס צלויים במרינדת צ'ימיצורי

מחפשים תוספת קלילה למנגל? יש לנו את המתכון המושלם: קלחי תירס צלויים במרינדה מפתיעה של צ'ימיצ'ורי. מתכון שהוא חובה בכל על האש

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קלחי תירס צלויים במרינדת צ'ימיצורי
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל5 מנות:

  • 5 יחידות קלחי תירס "סנפרוסט"
לצ'ימי'צורי:
  • צרור כוסברה
  • 1 כפית צ'ילי גרוס
  • 1 פלפל אדום מתוק
  • 4 שיני שום
  • 1/4 כוס חומץ
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית כמון

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים יחד את כל מרכיבי הצ'ימיצורי.

  • 02.

    מניחים רבע כמות בצד להגשה ואת שאר הצ'ימיצ'ורי מעבירים לקערה עמוקה.

  • 03.

    מעבירים את קלחי התירס לקערה ועוטפים היטב בצ'ימיצ'ורי. משרים לפחות חצי שעה

  • 04.

    צולים על מנגל או על פלנצ'ה מכל הצדדים ומגישים לצד צ'ימיצ'ורי

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)