ברוקולי וכרובית ברוטב מזרחי
ברוקולי וכרובית ברוטב מזרחי, מנה בריאה וקלה להכנה, מתאימה גם לצמחוניים
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4:
- 1 ראש כרובית גדול חתוך לפרחים גדולים
- 1 ק”ג ברוקולי חתוך לפרחים
- 4 עגבניות
- 10 שיני שום פרוסות
- 2-3 פלפלים חריפים פרוסים
- 1 כוס רסק עגבניות
- 1/2 1 כפיות כמון
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
- מלח
- 1/2 חבילה כוסברה
- מעט שמן
- 3 כוסות מים
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר רחב יוצקים את השמן.
-
02.
פורסים את העגבניות ומניחים חצי מכמות בתחתית המחבת מפזרים חצי מכמות הפלפל החריף חצי מכמות מהשום הפרוס וחצי מכמות הכוסברה .
-
03.
מניחים את הבקרוקולי והכרובית מפזרים מעל הכרובית פלפל חריף שום פרוס וכוסברה ומעל הכל מפזרים את העגבניות .
-
04.
מכינים רוטב מרסק העגבניות הכמון הפפריקה ואבקת המרק מערבבים ויוצקים מעל .
-
05.
מבשלים על אש נמוכה כ 35 דקות ומגישים עם פירה תפוחי אדמה (מתאים לפסח) או אורז.
טיימר מופעל
-
06.
הכנת? כאן מדרגים