אנטיפסטי שעועית צהובה
מחפשים מה לנשנש מול הטלוויזיה? קבלו מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד: שעועית ירוקה בתנור עם בצל ירוק, עגבניות שר, שום ובלסמי
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 שקית שעועית צהובה עדינה שלמה "סנפרוסט"
- 1 כוס חצאי עגבניות שרי
- 1 כפית שום גבישי
- 2 בצלים ירוקים קצוצים
- 4 כפות שמן זית
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית מלח
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מערבבים שמן זית עם בלסמי, מלח, פלפל ושום גבישי
-
02.
מפשירים שעועית צהובה עדינה, שוטפים ומסננים
-
03.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה,
-
04.
מניחים את השעועית הצהובה, הבצל הירוק ואת הרוטב ומערבבים היטב
-
05.
משטחים על גבי התבנית את השעועית ומפזרים חצאי עגבניות שרי.
-
06.
אופים כ-30 דקות ב-180 מעלות עד להשחמה
טיימר מופעל
-
07.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים