קינוח תותים, נשיקות וקצפת.
תותים, קצפת, גבינה. השילוב הזה תמיד מנצח. מתכון פשוט להכנה וטעים במיוחד. לכבוד יום האהבה ועונת התותים שבשיאה, קינוח שעושה שמח.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: מירב גביש
עיצוב: מירב גביש
המרכיבים ל6:
- רוטב תות:
- 250 גרם תותים טריים
- 3 כפות סוכר
- השאר:
- 250 גרם תותים פרוסים או חתוכים לריבועים
- 250 גרם גבינת מסקרפונה קולקשן או גבינה לבנה 9%
- 2 כפות אבקת סוכר
- 1 כפית וניל
- 250 מיל' שמנת מתוקה
- 100 גרם נשיקות, מרנג או עוגיות חמאה מרוסקות גס
- אפשר להוסיף: פקאן סיני מסוכר או קליפות תפוזים מסוכרות
הוראות הכנה:
-
01.
רוטב תות:שמים בסיר, תותים וסוכר ומבשלים כ-15 דקות, מצננים במקרר.השאר:
טיימר מופעל
-
02.
שמים בקערה גבינת מסקרפונה, מערבבים היטב שהגבינה תתרכך, מוסיפים אבקת סוכר ווניל. מערבבים.
-
03.
מקציפים שמנת מתוקה ומוסיפים לתערובת המסקרפונה. מערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הקצפת.הרכבה:
-
04.
שמים בכוס או קערית את הרכיבים בשכבות.רוטב תות, מרנג שבור, קציפת מסקרפונה, תותים ושוב.
-
05.
שמים במקרר, לכמה שעות וזה מוכן.
הכנת? כאן מדרגים