קינוח שכבות בכוס עם קרם קוקוס-שקדים והפתעות
קינוח טבעוני מפנק במיוחד
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל6:
- 4 בננות
- 1 כוס פירורי עוגיות
- 1/2 כוס קוקוס
- 25 גרם שוקולד מריר מרוסק
לקרם קוקוס:
- 2 כוסות משקה קוקוס שקדים "תנובה"
- 1/4 כוס סוכר
- 1/4 כוס קורנפלור
- 1/2 גביע מעדן סויה BIO "תנובה"
- להגשה: מייפל אמיתי
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים קרם קוקוס שקדים: מחממים 1/2 1 כוסות משקה קוקוס שקדים וסוכר לסף רתיחה. טורפים 1/2 כוס משקה עם קורנפלור ומוסיפים למשקה החם. טורפים וממשיכים לבשל עד שמסמיך. מצננים לחלוטין וטורפים את המעדן לתערובת.
-
02.
מערבבים פירורי עוגיות, קוקוס ושוקולד. מחצית הכמות מחלקים בין 6 כוסות. מוסיפים לכל כוס 2 כפות קרם קוקוס שקדים ועליו שוב פירורים, קרם ועליו בננות (אם נותרים פירורים מפזרים מעט על הבננות). על הכל מזלפים מעט מייפל ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים