מתכון סופלה שוקולד חם | השף הלבן

סופלה שוקולד חם

קינוח אישי מתוק, מלא בשוקולד, שמתאים לפגישה בשניים או לפינוק חמים בערב קר

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סופלה שוקולד חם

המרכיבים למנה 1:

  • 120 גרם חמאה
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 3 כפות קקאו
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 4 ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור בחום של 180 מעלות.

  • 02.

    ממיסים את השוקולד בסיר אדים כפול, מוסיפים את החמאה ומקציפים. מוסיפים באיטיות תוך ערבוב את הקקאו.

  • 03.

    מפרידים את הביצים. מקציפים את החלמונים ( הצהוב ) ומוסיפים לשוקולד.

  • 04.

    מקציפים את החלבונים, (מוסיפים את אבקת הסוכר ברגע שמתחיל להיווצר קצף), מקפלים את הקצף לתוך השוקולד.

  • 05.

    מוזגים את הבלילה לקעריות אישיות חסינות אש משומנות ומקומחות בסוכר ומכניסים אותן לתנור לכ20 דקות עד שהסופלה הפך פריך מבחוץ. *ניתן לפזר מעט אבקת סוכר מעל. להגיש מידאוהבים סופלה? אתם חייבים לנסות את המתכוןסופלה במיקרו>>

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(267)