גרנולה עם יוגורט עיזים
גרנולה ביתית מלאת פינוקים בשילוב יוגורט ופירות טריים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל6 מנות:
- 3 כוסות (300 גרם) שיבולת שועל שטוחה (קוואקר), לא אינסטנט
- 1/2 כוס גרעיני דלעת
- 1/2 כוס גרעיני חמניה
- 1 כוס שבבי קוקוס
- 1/2 כפית קינמון
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כוס סילאן
- 50 גרם חמאת "תנובה", מומסת
- 1/2 כוס חמוציות
להגשה:
- פירות העונה, טריים
- יוגורט תנובה או יוגורט עזים ביו של פיראוס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.
-
02.
בעקרה גדולה, מניחים את שיבולת השועל, הגרעינים, שבבי הקוקוס, קינמון ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הסילאן והחמאה המומסת ומערבבים לתערובת אחידה.
-
03.
משטחים בתבנית ואופים בתנור 30 דקות. מומלץ לערבב את התערובת מדי 10 דקות, לקלייה אחידה.
טיימר מופעל
-
04.
מצננים את התערובת. מוסיפים את החמוציות, מערבבים ושומרים בכלי אטום.
-
05.
מגישים עם יוגורט ופירות טריים.
הכנת? כאן מדרגים