מתכון גרנולה עם יוגורט עיזים | השף הלבן

גרנולה עם יוגורט עיזים

גרנולה ביתית מלאת פינוקים בשילוב יוגורט ופירות טריים

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
גרנולה עם יוגורט עיזים
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 3 כוסות (300 גרם) שיבולת שועל שטוחה (קוואקר), לא אינסטנט
  • 1/2 כוס גרעיני דלעת
  • 1/2 כוס גרעיני חמניה
  • 1 כוס שבבי קוקוס
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס סילאן
  • 50 גרם חמאת "תנובה", מומסת
  • 1/2 כוס חמוציות
להגשה:
  • פירות העונה, טריים
  • יוגורט תנובה או יוגורט עזים ביו של פיראוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.

  • 02.

    בעקרה גדולה, מניחים את שיבולת השועל, הגרעינים, שבבי הקוקוס, קינמון ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הסילאן והחמאה המומסת ומערבבים לתערובת אחידה.

  • 03.

     משטחים בתבנית ואופים בתנור 30 דקות. מומלץ לערבב את התערובת מדי 10 דקות, לקלייה אחידה.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 04.

    מצננים את התערובת. מוסיפים את החמוציות, מערבבים ושומרים בכלי אטום.

  • 05.

    מגישים עם יוגורט ופירות טריים.  

הכנת? כאן מדרגים
(52)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.