מתכון גרנולה עם יוגורט עיזים | השף הלבן

גרנולה עם יוגורט עיזים

גרנולה ביתית מלאת פינוקים בשילוב יוגורט ופירות טריים

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
גרנולה עם יוגורט עיזים
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל6 מנות:

  • 3 כוסות (300 גרם) שיבולת שועל שטוחה (קוואקר), לא אינסטנט
  • 1/2 כוס גרעיני דלעת
  • 1/2 כוס גרעיני חמניה
  • 1 כוס שבבי קוקוס
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס סילאן
  • 50 גרם חמאת "תנובה", מומסת
  • 1/2 כוס חמוציות
להגשה:
  • פירות העונה, טריים
  • יוגורט תנובה או יוגורט עזים ביו של פיראוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.

  • 02.

    בעקרה גדולה, מניחים את שיבולת השועל, הגרעינים, שבבי הקוקוס, קינמון ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הסילאן והחמאה המומסת ומערבבים לתערובת אחידה.

  • 03.

     משטחים בתבנית ואופים בתנור 30 דקות. מומלץ לערבב את התערובת מדי 10 דקות, לקלייה אחידה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    מצננים את התערובת. מוסיפים את החמוציות, מערבבים ושומרים בכלי אטום.

  • 05.

    מגישים עם יוגורט ופירות טריים.  

הכנת? כאן מדרגים
(52)