עוגת שוקולד פרווה לפסח
עוגת שוקולד קלה להכנה במיוחד לפסח שתתאים גם אחרי ארוחה בשרית בגרסת הפרווה שלה!
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות/ תבנית 24:
מרכיבים:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1 חבילה (200 גרם) מרגרינה בלובנד ללא מלח
- 2 כפות קפה נמס
- 5 ביצים, מופרדות
- 1 כוס סוכר
- 5 כפות קמח מצה
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1/2 כוס אגוזים כתושים
- 1/2 כוס יין מתוק (או 1/2 כוס מים)
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים בסיר מרגרינה, שוקולד ונס קפה על אש נמוכה. מצננים ומוסיפים את החלמונים תוך כדי בחישה מהירה
-
02.
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב ומוסיפים לבלילת השוקולד בתנועות קיפול. מודדים 1/2 כוס מהתערובת ושומרים בצד
-
03.
מוסיפים לתערובת קמח מצה, אבקת אפייה, אגוזים ויין ובוחשים
-
04.
יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה משומנת ואופים 1/2 שעה בחום בינוני
-
05.
מוציאים את העוגה מהתנור מורחים עליה את 1/2 כוס השוקולד
הכנת? כאן מדרגים