מתכון מוס גבינה אישי עם רוטב שוקולד ופירורים | השף הלבן

מוס גבינה אישי עם רוטב שוקולד ופירורים

מוס שוקולד אישי עם ביסקוויטים, גבינה, שמנת ושוקולד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מוס גבינה אישי עם רוטב שוקולד ופירורים

המרכיבים ל 12 מנות:

למוס:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 3/4 כוס חלב
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה
  • 1/3 כוס סוכר
לרוטב שוקולד:
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר
לציפוי הפירורים:
  • 8 עוגיות פתיבר או 1/2 כוס קורנפלקס
  • 1/2 כוס אגוזי מלך

הוראות הכנה:

  • 01.

    למוס גבינה:

  • 02.

    מקפציפים את השמנת והחלב עם אבקת הפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 03.

    בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה והסוכר. לאחר מכן מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה בכדי לקבל מוס חלק ואחיד.

  • 04.

    ממלאים מהתערובות כוסות הגשה (בערך עד 3/4 מגובה הכוס). לרוטב:

  • 05.

    מחממים את השמנת והשוקולד במיקרוגל במשך דקה - דקה וחצי, ומערבבים עד לקבלת רוטב חלק.

  • 06.

    מוזגים את הרוטב מעל מוס הגבינה ומכניסים למקרר. לציפוי הפירורים:

  • 07.

    מעבדים את הפטיבר (או הקורנפלקס) יחד עם האגוזים במעבד מזון עד שמתקבלים פירורים (לא לטחון לאבקה).

  • 08.

    מפזרים את הפירורים מעל רוטב השוקולד, רצוי סמוך להגשה.

  • 09.

    שומרים במקרר עד להגשה. אפשר גם להקפיא ולהפשיר כמה דקות בחוץ לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(109)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.