רולדת אוראו ללא אפייה - עוגת שחיתות מעולה | השף הלבן

רולדת אוראו ללא אפייה

בדרך כלל אנחנו מתנגדים לשחיתות – אבל הפעם לא יכולנו להתאפק. עוגת אוריאו ששינתה צורה לרולדה והפכה לעוגה קרירה ומפנקת שלא ניתן לעמוד בפניה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
רולדת אוראו ללא אפייה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל10-12:

  • 2 חבילות (360 גרם) עוגיות אוראו
  • 1/2 כוס ממרח שוקולד או ריבת חלב
  • 2 כפות חלב תנובה
למילוי:
  • 1 מיכל (250 גרם) גבינת נפוליאון 25% בטעם טבעי
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
להגשה: אבקת קקאו
גודל תבנית: קערת הקצפה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרידים את עוגיות האוראו לביסקוויט ולקרם.

  • 02.

    את הביסקוויטים מעבירים למעבד מזון עם ממרח שוקולד או ריבת חלב ומעבדים ל"בצק" אחיד.

  • 03.

    את הקרם הלבן של העוגיות שמים בקערת הקצפה עם גבינת הנפוליאון ומקציפים לקרם חלק. מוסיפים שמנת מתוקה ופודינג תוך כדי הקצפה עד לקבלת קרם יציב ואחיד.

  • 04.

    שומרים בצד 1/3 כוס מהקרם לציפוי הרולדה.

  • 05.

    מניחים ריבוע של ניילון נצמד על משטח העבודה ומניחים עליו את בצק העוגיות.

  • 06.

    מניחים מעליו עוד ניילון נצמד ומרדדים לקבלת ריבוע בצק.

  • 07.

    מניחים את הקרם על גבי הבצק ומגלגלים, מהצלע הרחבה, לקבלת רולדה.

  • 08.

    מקררים את הרולדה ל-6 שעות לפחות במקרר.

  • 09.

    לפני ההגשה, מוציאים ומזלפים את שארית הקרם על גבי הרולדה.

  • 10.

    מפזרים מעל אבקת קקאו ומגישים.

  • 11.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(12)