עוגת גביניות עם שוקולד לבן ואוכמניות
קבלו מתכון חלומי וקל להכנה לעוגת שמרים נפלאה במילוי גבינה מתוקה, שוקולד לבן ואוכמניות חמצמצות
המרכיבים ל 6-8:
- חבילה (900 גרם) בצק שמרים עלים "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
- 1 ביצה טרופה
- 500 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי "נפוליאון"
- 1/2 כוס אבקת סוכר
- 1 ביצה
- 1 חלמון
- 1 כף תמצית וניל איכותית עם גרגירים או 1 מקל וניל
- 2 כפות קמח
- 1 כף קורנפלור
- 100-150 גרם שוקולד לבן, קצוץ דק
- 1 כוס פטל או אוכמניות קפואות "סנפרוסט"
הוראות הכנה:
-
01.
למילוי: שמים את כל המצרכים בקערה (פרט לפטל/אוכמניות), לפי הסדר ברשימה, ומערבבים היטב.
-
02.
חותכים את לרצועה בעובי 10 ס"מ ואותה חותכים ל-3 מלבנים.
-
03.
מורחים את הבצק בתערובת הגבינות ומגלגלים מעט מהצדדים פנימה ואז מחברים את 2 הקצוות ליצירת מאפה בצורת סירה. אם רוצים מאפים יותר מושחתים וטעימים ממלאים את החלק שנוצר באמצע בעוד מילוי.
-
04.
מעבירים את המאפים לתבנית עוגה בגודל 28 או 26, עם רווח ממש קטן בינהם, כך שיראו כמו סוג של פאזל צפוף.
-
05.
מברישים את הבצק בביצה ומפזרים פירות מעל מילוי הגבינה של כל המאפים.
-
06.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות או עד שהמאפה מוכן וזהוב.
טיימר מופעל