עוגת גבינה קרם פרש ושוקולד לבן קלה להכנה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קרם פרש ושוקולד לבן

עוגת גבינה עם שוקולד לבן שמתאימה לאירוח בחג השבועות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה קרם פרש ושוקולד לבן

המרכיבים ל12 / תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ:

החומרים לבסיס:
  • 250 גרם עוגיות חמאה טחונות
  • 150 גרם חמאת תנובת ממוסת
  • למלית:
  • 450 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
  • ½ מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • 200 מ"ל קרם פרש "השף הלבן"
  • 750 גרם גבינת תנובה 9%
  • 3/4 כוס סוכר
  • 7 ביצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את העוגיות הטחונות עם החמאה לתערובת אחידה ומשטחים על תחתית התבנית.

  • 02.

    מחממים תנור לחום בינוני- 175 מעלות. ממיסים את השוקולד עם השמנת על אדים בסיר כפול. שמים בקערת המערבל גבינה, סוכר, קרם פרש וביצים ומערבלים לבלילה אחידה, מוסיפים את השוקולד המומס ומערבלים חצי דקה.

  • 03.

    יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כ- 20 דקות, מנמיכים את חום התנור ל- 155 מעלות ואופים 20 דקות נוספות. מנמיכים את חום התנור ל- 135 מעלות ואופים 20 דקות, מנמיכים ל- 100 מעלות ואופים 30 דקות נוספות. מצננים ומקררים עד להגשה.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(97)